Kontakt: +46 (0)70 555 12 61 | jan@silodesign.se

I över 25 år har jag jobbat heltid med grafisk formgivning och illustrationer på uppdrag av företag, myndigheter, bokförlag, tidningar och organisationer. Parallellt med uppdragen har jag alltid skapat egna bilder som har resulterat i ett antal separat- och samlingsutställningar. Jag är återkommande med i den årliga konstrundan Konst runt.

Född i Kalmar 1967. Jag flyttade till Stockholm 1987 för tjänstsgöring på Värnpliktsnytt. Sedan följde några år av jobb på produktionsbyrå och Expressen. 1991 startade jag mitt egna företag Silo design, vilket jag fortfarande driver. Jag hyrde lokal på Vasagatan hos Tidningsmakarna i några år och sedan hos Spoon Publishing på S:t Eriksgatan. Sedan år 2000 är jag bosatt i Bergkvara söder om Kalmar. Mina kunder finns över hela landet.

Jag har/har haft nöjet att arbeta med bland annat: Ett flertal kommuner och landsting, Balkong förlag, Berghs förlag, Bonnier tidskrifter, Boverket, Byggförlaget, Byteatern – Kalmar läns teater, Emmaboda kommun, Ericsson, Espeland, Guldbolaget, Innventia, Klassiker, Kalmar läns landsting, Kulturen Lund, Lantmännen, MTR Stockholm, Musik i Blekinge, Natur & kultur, OK-förlaget, Regeringskansliet, Sveriges kommuner & landsting, Teknikens Värld, Trygghetsrådet

På mitt företag Silo designs hemsida kan du kan se exempel på illustrationer och grafisk design.